Mă numesc Iulian Lucian Maidanuc, sunt avocat și consilier în proprietate industrială și am o experienţă de peste 18 ani în diverse domenii ale dreptului afacerilor: drept bancar, drept societar, piaţa de capital, achiziţii, contracte comerciale, Internet și telecomunicaţii, publicitate pe Internet, proprietate intelectuală, probleme fiscale privind activitatea societăţilor și alte probleme de drept comercial.

Am acumulat o experienţă vastă în litigii privind societăţile comerciale și piaţa de capital, atât din poziţia de apărător al drepturilor acţionarilor minoritari cât și ca apărător al societăţilor comerciale aflate în diferende cu acţionarii minoritari.

Am acordat consultanţă juridică de afaceri pentru societăţi comerciale precum Imsat S.A. București, Umeb S.A. București, Imedia Plus Group S.A. București, Vel Pitar S.A. Rm. Vâlcea și pentru NCH Advisors Inc. Wilmington - Sucursala Bucureşti, și am fost membru în consiliul director al Asociaţiei Acţionarilor din România.

În decursul ultimilor ani m-am specializat în administrarea și protecţia juridică a afacerilor cu site-uri de Internet: dreptul Internetului și telecomunicaţii, proprietate intelectuală (drepturi de autor), proprietate industrială (mărci și indicaţii geografice), contracte comerciale și tranzacţii utilizate în Internet și în telecomunicaţii, contracte de publicitate pe Internet. Printre societăţile comerciale cu activitate în Internet pentru care am acordat consultanţă juridică de afaceri se numară Netbridge Investments S.R.L., Netbridge Services S.R.L., Netbridge Development S.R.L., Active Soft S.R.L., Imedia Plus Group S.A., Acasă Media S.R.L., Machteam Soft S.R.L., Găzduire Web S.R.L., Infoturism Media S.R.L. și TradeAds Interactive S.R.L..

Am abordat în decursul timpului o problematică diversă și complexă în sfera dreptului afacerilor, atât prin servicii de consultanţă juridică în afaceri cât și prin reprezentarea în litigii comerciale, așa că am experienţă în soluţionarea problemelor juridice din perspectiva pragmatică a consultantului de afaceri obișnuit să ofere soluţiile practice și eficiente de care are nevoie o afacere: alternative viabile și nu simple opinii juridice, rezolvări non-litigioase atunci când este posibil și nu litigii interminabile, calitate și nu cantitate, tratarea elastică și personalizată a cazurilor în raport cu circumstanţele lor concrete și nu aplicarea rigidă a unor soluţii generaliste.